Bli medlem av

Fuglehundportalen

Nordens største kursportal for belønningsbasert fuglehundtrening

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Som medlem av fuglehundportalen får du eksklusiv tilgang til alle våre selvstudiekurs 

19 kurs

189 øvelser

12 webinarer

Månedlige spørretimer

 

HVA FÅR DU SOM MEDLEM?

Som betalende medlem i R+Gundogs får du tilgang til alt materialet vi har lagt ut og kommer til å legge ut. Dette betyr at i stedet for å kjøpe tilgang til ett og ett nettkurs, kjøper du hos oss i stedet et medlemsskap der du kan velge og vrake i de kursene du vil ha. Det betyr også at om du har startet på et kurs du etterhvert skjønner ikke passer for deg og din hund, er det bare å avslutte og finne et annet. Helt uten å ha tapt penger. 

I tillegg til de nettkursene som ligger ute, inneholder medlemssidene også en mengde ulike webinarer og andre opptak som er gjort i R+Gundogs regi. Vi legger ut nytt innhold hver uke. Som betalende medlem får du også anledning til å være med i vår lukkede facebookgruppe der du kan diskutere treningsutfordringer og dele suksesser med likesinnede. Alle kurs og opptak gjort av R+Gundogs er utarbeidet av Nordens ledende instruktører innen belønningsbasert fuglehundtrening. Du kan derfor være trygg på at metodene og øvelsene som presenteres er gjennomprøvd og fungerer også for deg og din hund. 

Kursene hos R+Gundogs er uten tilbakemelding og dermed lagt opp slik at du kan gjøre dem når som helst og bruke den tiden du trenger på hvert kurs. I stedet for tilbakemelding har vi jevnlige spørretimer live der du sender inn spørsmålene dine på forhånd. Bruk gjerne disse til å ta opp spørsmål rundt din egen trening. I tillegg til dette inviterer vi medlemmene innimellom til å gjennomføre enkelte nettkurs med tilbakemelding. Da lager vi en egen facebookside der deltakerene legger ut filmer av treningen som vi R+Gundogs instruktørene kommenterer.

Som medlem av R+Gundogs vil du være en del av et fellesskap der målet for alle er å trene fram drømmehunden sin med belønningsbaserte metoder. Du vil helt sikkert komme i kontakt med flere nye treningkompiser og kunne avtale treninger med likesinnede der du holder til. Sleng deg med og prøv i en måned, eller betal for et helt år og få to måneder gratis!

Du får:

Les hva andre sier

Det beste kurset jeg har vært på både når det gjelder innhold, form, instruktører og kursdeltakere! Er utrolig takknemlig for at jeg fikk delta på dette unike og fantastiske kurset! Jeg er blitt skikkelig sulten på mer kunnskap. Ser frem til fortsettelsen!
Marianne B. Hofstad
Kursdeltaker
All ære til fantastiske instruktører og kursgjeng! For første gang har jeg nå vært på et fuglehundkurs der jeg har lært teknikker som jeg har god tro på, ser fører til resultater, er effektive for min hund, og som jeg i tillegg ønsker å trene med min lille firbeinte kosebamse. Utrolig glad for at jeg fikk være med på dette fantastiske kurset!
Gidske Houge
Kursdeltaker
Tusen takk for et godt gjennomført kurs! All ære til instruktørene for å se oss alle sammen, til enhver tid. Jeg fortsetter med styrket tro og håp for fremtiden – et godt hundehold og venner og heiagjeng for livet!
Kristin M. Nodland
Kursdeltaker
For en helg! Rasmus har vist meg hva han kan. Gutten tar stand, reiser på kommando og sitter etter reis. R+metoden fungerer!
Bjørn C. Halvorsen
Kursdeltaker
Fantastisk og unikt opplegg, har hatt det suverent på kurs hos dere.
hege S. Hovland
Kursdeltaker
Full støtte for mega bra kurs!! Fikk til min store overraskelse beskjed om å jobbe med klarere frisignal (jeg trodde det var sitten som var arbeidsfokus), mye mer positivt å jobbe med frisignal. Det funker selvfølgelig!!!
Pål A. Skagseth
Kursdeltaker

Meld deg inn nå!

Årlig medlemskap

Best pris - 2 mnd gratis!
kr 4950 Årlig
 • FÅ TO MÅNEDER GRATIS!
 • Behold prisen så lenge du er medlem
 • Full tilgang til alle nettkurs
 • Tilgang til lukket og aktiv facebookgruppe
 • Ett medlemskap som gjør en forskjell
 • Automatisk fornying hvert år
 • Meld deg ut når du vil
Populær

Månedlig

Fornyes automatisk hver måned
kr 495 Hver måned
 • Behold prisen så lenge du er medlem
 • Full tilgang til alle nettkurs
 • Tilgang til lukket og aktiv facebookgruppe
 • Ett medlemskap som gjør en forskjell
 • Automatisk fornying hver måned
 • Meld deg ut når du vil

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Er du fortsatt usikker på om du vil bli medlem? Abonner på nyhetsbrevet vårt og få mer info, treningstips og inspirasjon helt gratis!

* må fylles ut

Allerede medlem? Logg inn her