NETTKURS

Som medlem har du pr i dag fri tilgang til:

19

kurs

124

tekst-leksjoner

73

øvelses-leksjoner

189

øvelser

18

webinarer

Alt innholdet er tilgjengelig!

Når du blir medlem av R+Gundogs betaler du årlig eller månedlig medlemsskap og får tilgang til alle kurs, webinarer og alt annet innhold vi har produsert til nå. I tillegg får du muligheten til å bli med i den lukkede facebooksiden for medlemmer og delta på månedlige spørretimer der du kan få hjelp med treningsutfordringene du har med din hund eller stille spørsmål om kursene. 

Gratis kurs

Er du usikker på om du vil betale for medlemskap? BLI MED PÅ GRATISKURSET “HVORDAN TRENE BELØNNINGSBASERT?” Her får du et innblikk av hva belønningsbasert fuglehundtrenining går ut på, og hvordan nettkursene hos R+Gundogs fungerer. 

Er du ikke medlem enda?

Våre kurs

Kursene hos R+Gundogs er delt inn i tre nivåer. Disse nivåene har ingenting med hvor langt din hund er kommet, men handler om dine egne kunnskaper om hundetrening og din egen interesse for teorien bak treningen. De grønne kursene passer for deg som ikke er så interessert i teorien bak hundetreningen, men for å ta de orange kursene bør du både ha interesse for teorien og litt bakgrunnskunnskap om belønningsbasert hundetrening. Du ser lett nivået kurset er på ved å se på fargen i kursets forsidebilde.

De grønne kursene krever få forkunnskaper. Kursene inneholder kun enkel teori og er lagt opp slik at du følger kurset og gjør øvelsene beskrevet over en gitt tidsperiode. 

De gule kursene krever at du har litt forståelse for hvordan du trener belønningsbasert. Disse kursene er lagt opp som temakurs der du kan fordype deg i ulike ferdigheter. Kursene er ikke angitt i tid, men framgangen måles i sjekklister. 

De orange kursene krever at du er interessert i teorien bak hundetreningen og liker å fordype deg i denne. Disse kursene kommer med ulike løsninger og metoder for innlæring, og er for deg som vil lære mer og prøve deg fram. 

Premieskapet

Kategorier

I tillegg til ferdighetsnivåer har vi kategorisert kursene hos R+Gundogs i ulike temaer slik at det skal bli lettere å finne akkurat det kurset du er ute etter:

Disse kursene fokuserer på kunnskaper og ferdigheter hos deg som hundetrener. Forkunnskapene for mange av kursene hos R+Gundogs får du gjennom trenerferdighetskursene på samme nivå. 

Kursserien APPORT inneholder alle kursene våre der ulike former for apportering er hovedtema. Kursserien blir stadig utvidet. 

Kursseriene SITT og RIOS inneholder alle kursene våre der vi fokuserer på å lære hunden å stoppe på ulike signaler og å være i ro når fuglen tar til vingene og blir felt. Kursseriene blir stadig utvidet. 

Her har vi samlet alle kursene som ikke er tilknyttet noen kursserie, og de der det kun er kommet ut ett kurs i serien. 

Her finner du alt som ikke er “kurs” som opptak av alle spørretimer, webinarer, “dagens gjest” og “møt teamet”. 

Nyeste innhold:

  • Monica snakker om hvordan du får din umotiverte valp til å bli treningsnarkoman HER