Medlemsportalen for belønningsbasert fuglehundtrening

Velkommen til R+Gundogs!

Nettstedet for deg som søker informasjon og fellesskap for hvordan trene din fuglehund med belønningsbaserte metoder!

Som medlem i R+Gundogs får du blant annet tilgang til en mengde kurs og webinarer, alle rundt temaet belønningsbasert fuglehundtrening. Du vil få tilgang til vår lukkede facebookgruppe og bli kjent med andre som trener fuglehund på samme måte som deg. Kanskje finner du nye treningskompiser som holder til i nærheten? 

Er du ikke medlem enda?

Gratis kurs

Er du usikker på om du vil betale for medlemskap? BLI MED PÅ GRATISKURSET “HVORDAN TRENE BELØNNINGSBASERT?” Her får du et innblikk av hva belønningsbasert fuglehundtrenining går ut på, og hvordan nettkursene hos R+Gundogs fungerer. 

Belønningsbasert trening

Er du nysgjerrig på hvordan belønningsbasert trening fungerer på din fuglehund?

Fuglehundtrening

Er du ny med fuglehund og ønsker å trene positivt, men vet ikke hvordan?

For instruktører

Er du instruktør som ønsker ideer og inspirasjon til egne kurs og elever?

Belønningsbasert trening er gøy både for hund og hundetrener. Metodene du finner hos R+Gundogs er utarbeidet gjennom mange års erfaring av trening av stående og støtende fuglehunder. Våre instruktører er ledende innen belønningsbasert fuglehundtrening i Norden. 

Denne typen trening gir resultater og er meget effektiv fordi den tar utgangspunkt i hvordan din hund lærer og er lagt opp slik at du konsentrerer deg om en ting av gangen. Vi unngår frustrasjon hos hundefører og usikkerhet hos hund ved bruk av belønninger og fornuftige treningsplaner.

Vil du vite hvordan? Da kan du bli med i ett nettsamfunn med kurs, webinarer, ukentlige tips, nerding i teori og praksis mm. Alt dette med drømmefuglehunden din i fokus. 

Premieskapet

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Er du fortsatt usikker på om du vil bli medlem? Abonner på nyhetsbrevet vårt og få mer info, treningstips og inspirasjon helt gratis!

* må fylles ut

Kontakt oss

Thomas Stokke

+ 46 73-812 87 69
Fjugestad, Sverige

Thomas Stokke

Monica Hauan

+47 996 42 103
Kirkenes, Nord-Norge

Monica Hauan

Astrid Ellefsen

+47 959 73 305
Vikersund, Østlandet

Astrid Ellefsen