Velkommen

Velkommen til det andre kurset i kursserien APPORT. Denne kursserien inneholder alle kursene vi har om apportering både for stående og støtende fuglehunder.

I dette kurset går vi igjennom hvordan vi lærer hunden å gå ut i et vidt apporsk ved signal SØK APPORT. Vi jobber med å øke engsjementet og forståelsen for apporteringen, presenterer ulike metoder or å lære inn apportsøket og lærer hunden å kunne søke opp og hente flere gjenstander etter hverandre uten å forvente belønning mellom. 

Kurset består av 4 tekstleksjoner og 6 øvelsesleksjoner med til sammen 13 øvelser. Alle øvelsene viser deg hvordan du kan jobbe fram et selvstendig, korrekt og effektivt apportsøk hos hunden din. 

Kurset er på NIVÅ 4. Det betyr at du bør ha kontroll på ferdighetene som ble presentert i kurset APPORT 1 – Grunnleggende apportering før du starter på dette kurset. Her jobbet vi med å gripe forskjellige gjenstander, inklusive dummy med fjær og/eller pels, fra hånda og fra bakken, snu raskt, holde fast og avlevere til hånd. Når dette fungerte la vi på kommandoen apport og generaliserte kommandoen til at hunden kunne apportere på kort avstand uten å ha sett gjenstanden bli lagt ut eller kastet. Vi jobba også med at hunden frivillig skulle gripe fra hånd og fra bakken for å få værsågod til en avstandsbelønning. 

Vi håper du synes kurset er nyttig og setter stor pris på om du gir en tilbakemelding til oss når du har fullført. Kos deg!