[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.6″ custom_padding=”0px|||||”][et_pb_row _builder_version=”4.4.6″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.6″][et_pb_text _builder_version=”4.4.6″ header_font_size=”35px”]

Vilkår og betingelser

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.4.7″ hover_enabled=”0″]

Vilkår og betingelser

Sist oppdatert 30.05.2020

www.rplusgundogs.com og tilhørende sider drives av Thomas Stokke, Monica Hauan og Astrid Weider Ellefsen. Sidene eies av Vindfinn Astrid Ellefsen (org.nr:997 829 468). Tilgang til og bruk av www.rplusgundogs.com og andre Internettjenester levert av rplusgundogs.com er underlagt følgende vilkår for bruk av tjenesten.

Vennligst les disse vilkårene nøye. Ved opprettelse av konto på www.rplusgundogs.com godtar du disse vilkårene og betingelsene for bruk av nettstedet, alle gjeldende lover og forskrifter, og samtykker i at du er ansvarlig for overholdelse av gjeldende lover. Hvis du ikke er enig i noen av disse vilkårene, skal du ikke bruke eller skaffe deg tilgang til dette nettstedet. Materialene som finnes på dette nettstedet er beskyttet av gjeldende lov om opphavsrett og varemerker.

 1. Beskrivelse av tjenesten

Tjenesten omfatter nettsiden www.rplusgundogs.com der du bestiller, abonnerer på og kan laste ned diverse filer.

 1. Din konto

Ved å registrere deg hos R+Gundogs bekrefter du at du er minst 18 år. Du vil få en begrenset, ikke- eksklusiv, oppsigelig, ikke-overførbar og ikke-underlisensbar rett til tilgang til tjenesten. Du kan ikke gi eller bruke et passord, e-postadresse eller andre opplysninger om noen andre i forbindelse med tjenestene. Du samtykker i å oppgi sanne, nøyaktige, oppdaterte og fullstendige opplysninger om deg selv når du registrerer deg hos R+Gundogs, og for å opprettholde og oppdatere denne informasjonen slik at den er korrekt, nøyaktig, oppdatert og fullstendig. Du er ansvarlig for å opprettholde taushetsplikten for konto og passord og for å begrense tilgangen til datamaskinen din, og du godtar å ta ansvar for all aktivitet på din konto, inkludert valg og bruk av innhold og tjenester.

Din brukerkonto er personlig og skal ikke deles med andre. Hvis det oppdages at en brukerkonto brukes på en måte som strider med våre brukervilkår forbeholder vi oss retten til å stenge kontoen umiddelbart. Kurs man eventuelt måtte ha kjøpt anses da som fullført og avsluttet, uten økonomisk refusjon.

Du kan bare bruke tjenesten til lovlige formål og i samsvar med disse vilkårene, R+Gundogs forbeholder seg retten til enhver tid å stoppe tjenesten, avslutte kontoer, eller kansellere bestillinger etter eget skjønn, inkludert, uten begrensning, basert på en abonnents aktivitet som er i strid med disse vilkårene eller gjeldende lover og forskrifter.

 1. Opphavsrett

Alt innhold som er en del av tjenesten, det være seg tekst, videoer, design, logoer, ikoner, bilder, samt kombinasjoner av dette, og all programvare som brukes på nettstedet, eies av R+Gundogs eller dets leverandører eller lisensgivere, og er beskyttet av norske og gjeldende internasjonale lover og avtaler, inkludert og uten begrensning opphavsrett og andre lover og avtaler som beskytter intellektuell eiendom og eiendomsrett. Du samtykker i å overholde alle gjeldende lover og avtaler, og ikke endre, skjule eller fjerne noen opphavsrett og andre eiendomsrettigheter (enten restriksjoner for bruk eller andre restriksjoner) som finnes i et slikt innhold.

En tredjeparts innholdsleverandør har opphavsretten til alt originalt innhold, inkludert og uten begrensning til videoer som leveres eller på annen måte er gjort tilgjengelig for deg gjennom Tjenesten. Unntatt det som uttrykkelig fastslås av gjeldende lover om opphavsrett og avtaler eller tillates av funksjonene i Tjenesten, kan du ikke modifisere, reversere, publisere, overføre, vise, delta i overføring eller salg, lage avledede produkter av, eller på noen måte utnytte kommersielt eller gi en tredjepart tilgang til innholdet på nettstedet uten tillatelse fra eier av dette innholdet. Vi vil ikke gi deg noen lisenser, uttrykt eller underforstått, til R+Gundogs eller våre lisensgiveres intellektuelle eiendom, unntatt det som uttrykkelig godkjennes i disse vilkårene.

 1. Innhold fra tredjepart

Tjenesten kan inneholde linker til andre nettsteder og tredjeparts ressurser. Selskapet har ikke gjennomgått alle nettstedene som er knyttet til sin internettside og er ikke ansvarlig for innholdet på et slikt koblet nettsted. Bruk av et slikt koblet nettsted er på brukerens egen risiko. Disse linkene er kun lagt ut for enkelhets skyld. Du er selv ansvarlig for å forstå alle betingelser og vilkår som gjelder når du besøker eller legger inn en bestilling på produkter eller tjenester gjennom et tredjeparts nettsted, eller bruken av dette.

 1. Endringer i tjenesten

Vi forbeholder oss retten til enhver tid å endre eller stoppe, midlertidig eller permanent, Tjenesten (eller deler del av denne), med eller uten varsel. Du samtykker i at R+Gundogs ikke er ansvarlig overfor deg eller en tredjepart for endringer, stopp eller opphør av tjenesten. Materialene som vises på selskapets nettsted kan inneholde tekniske, typografiske eller fotografiske feil. Selskapet garanterer ikke at noe av materialene på sitt nettsted er korrekt, komplett eller aktuelt. Selskapet kan når som helst endre innholdet på sitt nettsted uten varsel. Selskapet forplikter seg imidlertid ikke til å oppdatere materialene.

 1. Erstatning

Du godtar å forsvare og ikke holde R+Gundogs, dets lisensgivere, leverandører og eventuelle tredjeparts innholdsleverandører og deres respektive ledere, ansatte og formidlere ansvarlig for krav, tap, utgifter, erstatninger og kostnader, herunder advokatsalær som følge av (a) din bruk av Tjenesten, (b) brudd på disse vilkårene, eller (c) aktiviteter som er knyttet til din konto (inkludert uaktsom eller klanderverdig atferd) av deg eller noen annen person som har tilgang til Tjenesten via din konto. Tekst og filmer tilhørende kurset er en hjelp til å forstå belønningsbasert hundetrening. R+Gundogs tar ikke ansvar for skader som kan oppstå på deg, hunden din eller noen / noe i ditt område.

 1. Overvåking

R+Gundogs beholder retten, men ikke plikten, til å overvåke Tjenesten for å fastslå samsvar med disse vilkårene og eventuelle driftsmessige regler som er fastsatt av R+Gundogs, og for å overholde enhver lov, forskrift eller autorisert forespørsel fra myndighetene. Uten å begrense det foregående, forbeholder vi oss retten til å fjerne ethvert innhold som vi, av vårt eget skjønn, finner å være i strid med bestemmelsene herunder eller på annen måte er støtende eller i strid med R+Gundogs eller dets lisensgiveres forpliktelser.

 1. Oppsigelse

R+Gundogs eller du kan på et hvilket som helst tidspunkt avslutte disse vilkårene. Uten å begrense det foregående, kan R+Gundogs, etter eget forgodtbefinnende og uten erstatningsansvar, fjerne ditt passord eller bruk av Tjenesten uten grunn, inkludert, uten begrensning, hvis R+Gundogs mener at du har brutt eller har handlet i strid med ord og handling i disse vilkårene. Enhver oppsigelse av tilgang til Tjenesten under enhver bestemmelse i disse vilkårene kan skje uten forutgående varsel, og R+Gundogs kan umiddelbart deaktivere eller slette din konto og all tilknyttet informasjon og/eller videre tilgang til Tjenesten.

 1. Kontinuerlig tjeneste

Noen abonnementsbestillinger vil inkludere «Kontinuerlig tjeneste», der du automatisk vil motta tilgang til Tjenesten frem til du sier opp dine abonnementer. Med kontinuerlig levering vil du bli fakturert automatisk ved slutten av opprinnelig abonnementsperiode for den neste abonnementsperioden, i samsvar med de gjeldende tilbud på vår Tjeneste. Et gyldig kredittkort kreves ved registrering, og du samtykker i å bli belastet månedlig for denne tjenesten.

 1. Priser og avgifter

Alle priser som er oppgitt på R+Gundogs er inkl. merverdiavgift.

 1. Betaling

Når du kjøper ett kurs direkte på nettet, og ett kurs som du kan se direkte, kan vi som hovedregel ikke gi noen refusjon eller tilbakebetale penger. Instruksjonene og filmen vurderes brukt i det øyeblikket du kjøper kurset. Selvfølgelig hjelper vi og sørger for at det fungerer, og hvis du har noen problemer, kontakter du supporten vår. Ved å fullføre et kjøp og registrere en konto hos R+Gundogs, godtar du kjøpsbetingelsene og også at vi lagrer informasjonen du sender med oss ​​i samsvar med gjeldende lovverk. Se vår personvernerklæring.

Paypal er en betalingsløsning hvor du enten kan opprette en konto for betaling eller du bruker funksjonen til å betale som gjest. Hvis du har en konto, trenger du ikke å oppgi kontonummer / debetkortnummer. Hvis du velger å betale som gjest, må du oppgi kortnummeret ditt før du kan fullføre kjøpet. Her kan du lese mer om Paypal: https://www.paypal.com/se/webapps/mpp/how

Alle kursene du har kjøpt er knyttet til kundekontoen din. Så du kan enkelt logge inn og se dem så mange ganger du vil innen tidsfriststen. Kursene fungerer på en moderne smarttelefon, på et nettbrett og på datamaskinen din.

 1. Ansvarsfraskrivelse av garanti

Tjenesten leveres i utgangspunktet «som de er» og «etter tilgjengelighet». R+Gundogs, dets samarbeidspartnere, leverandører, lisensgivere og formidlere fraskriver seg alle garantier, direkte eller indirekte, inkludert men ikke begrenset til indirekte garantier om salgbarhet, tilpasning til noe bestemt formål og ukrenkelighet. Uten begrensning av ovennevnte, gir hverken R+Gundogs eller dets samarbeidspartnere, leverandører, lisensgivere eller formidlere, noen som helst garanti om at (a) tjenesten vil møte dine forventninger, (b) tjenesten vil være uavbrutt, betimelig, sikker eller feilfri, (c) informasjonen som kan innhentes fra tjenesten eller fra publikasjonene vil være korrekt eller pålitelig, eller (d) kvaliteten tjenesten møter dine forventninger.

Du er helt og holdent selv ansvarlig for å inneha og opprettholde en sikker internettforbindelse. R+Gundogs er ikke ansvarlig for manglende evner til å laste ned eller få tilgang til innholdet.

Materiale som er lastet ned eller på annen måte anskaffet gjennom bruk av tjenesten er på eget ansvar, og du vil selv være ansvarlig for skade på din datamaskin eller tap av data som følge av nedlasting eller bruk av slikt materiale.

Råd eller informasjon, muntlig eller skriftlig, som du har anskaffet fra vårt kurs eller gjennom tjenesten utgjør ingen som helst garanti.

 1. Diverse

Disse vilkårene, personvern, vilkår for refusjon og ansvar som finnes på nettstedet, utgjør hele avtalen mellom R+Gundogs og deg med hensyn til din bruk av tjenesten, og erstatter alle tidligere skriftlige eller muntlige avtaler mellom oss med hensyn til deres innhold. Disse vilkårene skal reguleres av lovene i Norge med hensyn til tvister som oppstår under bruk eller er relatert til din bruk av Tjenesten eller disse vilkårene. Ingen fraskrivelse fra noen av partene og eventuelt mislighold herunder, skal anses å være en fraskrivelse av foregående eller etterfølgende brudd eller forsømmelse.

 1. Varsel om endringer

Selskapet kan når som helst revidere disse brukervilkårene for sitt nettsted uten varsel. Ved å bruke dette nettstedet aksepterer du å være bundet av den gjeldende versjonen av disse vilkårene og betingelsene for bruk. R+Gundogs kan fra tid til annen revidere disse vilkårene for å holde dem oppdatert i henhold til R+Gundogs produkter og tjenester. Besøk nettstedet jevnlig for å sjekke eventuelle endringer. Dato som oppgitt øverst vil varsle deg om de seneste endringene. Din tilgang til eller bruk av Tjenesten etter at en slik oppdatering har trådt i kraft, vil vise at du samtykker i disse endringene.

 1. Firmaadresse

Vindfinn Astrid Ellefsen
Vindfinnvegen 92
5582 Ølensvåg

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]